Verzendkosten

Als u een on-line bestelling plaats dan ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging met daarin het juiste orderbedrag inclusief de verzendkosten.

Alle leveringen worden door TNT Post/MyParcel verzorgd. Indien u een bestelling plaatst onder de € 10.= en minder dan 250 gram die nog door de brievenbus kan dan hanteren wij de posttarieven van de TNT/MyParcel, verhoogd met 21% BTW. Voor bestellingen vanaf € 10.= of boven de 250 gram hanteren wij een vast tarief voor verzendkosten van € 3.50. Pakketpost tot 10 kg bedraagt € 5.60. Verzendkosten worden verhoogt met 21% BTW. Pakketten met een waarde van meer dan € 50,- worden gratis verzonden. Pakketten boven de 100 euro verzenden wij aangetekend. De meerprijs voor verzending zijn voor rekening van BAMBA. Voor bezorging buiten Nederland gelden speciale tarieven. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u binnen 2 werkdagen uw bestelling toe.

Voor alle pakketten zijn wij in het bezit van een Track & Trace nummer. Wanneer de website van PostNL/MyParcel  aangeeft dat het pakket op de bestemming is afgeleverd zijn wij NIET langer verantwoordelijk voor het pakket. Het vervoer en de verzending van de producten geschiedt altijd op risico van de geadresseerde.

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen zeven dagen na aflevering aan BAMBA te retourneren, dit nadat het via de mail of telefonisch is gemeld. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de producten in ongeopende verpakking en niet beschadigd zijn. Producten die speciaal voor de koper besteld zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Indien de koper gebruik maakt van dit recht, dan draagt BAMBA zorg voor terugbetaling binnen 14 dagen van het door de koper aan BAMBA betaalde. De kosten voor het zenden en het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de koper. Indien het artikel terug moet omdat het artikel beschadigd is dan zijn de retourkosten voor BAMBA